Skip to main content

Posts

Showing posts from 2014

Kifisia: “The cosmopolitan”

  With cosmopolitan   style and   gracious origins Kifisia is one of the most beautifu l suburbs of Athens . With   classy and glorious historical past Kifisia , as the most popular destination of Northern suburbs, absolutely  exceeds all the   ex pectations. Situated in a wonderful green scenery the region   is offered for astonishing walks and unique moments of relaxation .

Θερμό καλωσόρισμα των Ελλήνων Ευρωβουλευτών από το γραφείο του Ε.Κ

Εκδήλωση υποδοχής  προς τιμήν των Ελλήνων Μελών του Ευρωκοινοβουλίου,  που εξελέγησαν στις ευρωπαϊκές εκλογές του Μαΐου 2014 διοργάνωσε το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  στην Ελλάδα την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου. Η συνεργάτης μας , απεσταλμένη του Matrix24.gr., στο Στρασβούργο, Εβελίνα Νοδάρα,

National Archaelogical Museum of Athens

T he   National Archaeological Museum of Athens is one of the most significant museums worldwide.The  Museum  is d edicated to the history of ancient Greece and covers 11,000 exhibits from 7000 BC to the Roman conquest.

Οδηγοί παρίσταναν τους ελεγκτές και μοίραζαν πλαστά πρόστιμα

Στη φάκα "πιάστηκαν" δύο ελεγκτές εισιτηρίων των Οδικών Συγκοινωνιών Α.Ε. και δύο τυπογράφοι για την εμπλοκή τους στην κατάρτιση πλαστών μπλοκ παραβάσεων

Ευρωκοινοβούλιο: Η «καρδιά» της Ευρώπης (Photos)

                                Το Matrix24 στο Στρασβούργο  Της απεσταλμένης του Matrix24.gr., στο Στρασβούργο Εβελίνας Νοδάρα Επισκεφθήκαμε το Στρασβούργο,

Γιατί αυτές οι ευρωεκλογές θα είναι διαφορετικές

                                Το matrix24.gr στον παλμό των εκλογών Αναγκαία η συμμετοχή των πολιτών στις ευρωεκλογές, σε μια Ευρώπη που αλλάζει και που πρέπει οι πολίτες της να συμμετέχουν ενεργά στις αλλαγές αυτές...Της απεσταλμένης του matrix24.gr., στο Στρασβούργο Εβελίνας Νοδάρα

Ο Ζαγοράκης για το Μουντιάλ 2014 και την Ε.Ε

                                Τι δήλωσε ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ευρωβουλευτής του ΕΛΚ (Νέα Δημοκρατία) για το παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας, τον αθλητισμό και την ΕΕ.

Το Ευρωπαϊκό Βραβείο Καρλομάγνου για τη Νεολαία: H Kύπρος στην 3η θέση

                            Απονεμήθηκαν τα βραβεία στους τρείς πρώτους νικητές του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Καρλομάγνου για τη Νεολαία. Νικητές:

Ευρωεκλογές 2014: H επόμενη μέρα

                                           Την Τρίτη 27 Μαΐου πραγματοποιείται Διάσκεψη των Προέδρων του Κοινοβουλίου στην οποία συμμετέχουν οι αρχηγοί των κοινοβουλευτικών ομάδων και ο πρόεδρος του ΕΚ.

Οι ευρωεκλογές ξεκίνησαν:Τα πρώτα αποτελέσματα στην ειδική σελίδα του Ε.Κ

                                                        Οι πρώτες κάλπες άνοιξαν το πρωί της Πέμπτης στη Βρετανία και την Ολλανδία. Τις επόμενες μέρες, 400 εκατομμύρια Ευρωπαίοι θα διαλέξουν τους νέους ευρωβουλευτές. Στην ειδική σελίδα, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, για τις ευρωεκλογές στο Tumblr, μπορείτε να παρακολουθείτε τη συνεχή ροή των ειδήσεων σε όλα τα κράτη μέλη.

«Happy Voting» απο την Ευρωπαϊκή Ενωση

                                               Ένας εργάτης οικοδομών, ένας λογιστής, ένας δάσκαλος, ένας γυμνιστής, μια drag queen, ένας φοιτητής και αρκετά μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σας εύχονται να έχετε μια ευχάριστη ψήφο! 

Ευρωεκλογές 2014: Τι λένε οι δημοσκοπήσεις

                            Με βάση τη σημερινή εικόνα της κοινής γνώμης στα κράτη μέλη της ΕΕ, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η TNS Opinion με την οποία συνεργάζεται, προτείνουν εβδομαδιαία προβολή των εδρών στο ΕΚ.

ΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΒΕΓΓΟΣ

                                                      Σπονδή του PressYou στη μνήμη του Θανάση Βέγγου Ο καλός μας άνθρωπος, ο πολυτεχνίτης και  ερημοσπίτης,ο υπερβολικά φιλάργυρος κος Μπειζάνης με το ταβάνι  να πέφτει για να τον «πλακώσει» στο αξεπέραστο «Θα σε κάνω βασίλισσα»,Ο ΘΟΥ ΒΟΥ,ο Θανάσης που ξέρει από βέσπα,ο Θανάσης στο Βιετνάμ και στην Αίγινα,ο δικός μας Θανάσης

"ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ"

                            Με ταλέντο πηγαίο και χιούμορ αστείρευτο ο 20χρονος βοηθός σκηνικών από τα παρασκήνια  του Θεάτρου «Έντεν»  εξελίχθηκε  σε έναν από τους μεγαλύτερους και   ταλαντούχους ηθοποιούς όλων των εποχών. Ο λόγος φυσικά για τον εξαίρετο  κωμικό  Βασίλη Αυλωνίτη.

Ευρωεκλογές 2014: "Διάλεξε ποιός κάνει κουμάντο στην Ευρώπη"

                                           Οι ευρωεκλογές που θα διεξαχθούν τον Μάιο του 2014 θα δώσουν στους ψηφοφόρους τη δυνατότητα να επηρεάσουν τη μελλοντική πολιτική πορεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εκλέγοντας τους 751 βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που θα εκπροσωπήσουν τα συμφέροντά τους για την επόμενη πενταετία.

Οι νέοι λένε "ναι" στην Ε.Ένωση

                                  Η προσχώρηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση αποτελεί πλεονέκτημα για το παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον στο οποίο ζούμε, δηλώνει το 70% των νέων, σύμφωνα με έρευνα που

“ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΡΑΧΗΛΟΥ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ:ΤΟ 90% ΓΝΩΡΙΖΕΙ,ΤΟ 13,91% ΕΧΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ”

                                  Έρευνα σοκ που πραγματοποιήθηκε σε περισσότερες από 2.000 γυναίκες σε επτά πόλεις της χώρας, με αφορμή την 6 η Ευρωπαϊκή   Εβδομάδα Πρόληψης για τον Καρκίνο του Τραχήλου της Μήτρας, αποκάλυψε

"Στόχος μας οι υψηλές εγγυήσεις στους καταθέτες"

                                                              Της απεσταλμένης του Matrix24 στο Στρασβούργο, Εβελίνας Νοδάρα. Τιτάνιο άθλο χαρακτήρισε την Τραπεζική Ένωση ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος,

"ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΤΟ «ΑΝΟΙΓΜΑ»ΤΩΝ ΟΔΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ"

                                            Νέα αλλαγή ημερομηνίας στο " άνοιγμα» των οδικών μεταφορών " με πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή από τον αντιπρόεδρο της  κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο.

ΣΕ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΡΥΠΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

                                               Σε στενό κλοιό «μπαίνουν» οι ελληνικές επιχειρήσεις που ρυπαίνουν με τη δραστηριότητα τους το περιβάλλον σύμφωνα με το σχετικό νομοσχέδιο, που συζητείται στη Βουλή .   

Σαν μια Γροθιά Καλλιτεχνική: Α. Μπάμπαλη-Κ. Λειβαδάς

                                                 Μια συνεργασία που, εδώ και δέκα χρόνια , μετρά ποιοτικά καλλιτεχνικά βήματα ,μια σχέση αληθινής φιλίας ,δύο τραγουδοποιοί που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό ... μοιράζονται τις ίδιες μουσικές επιρροές ,εκφράζονται με ονειρικές μουσικές και ερμηνείες και σαν μια γροθιά ενώνουν τις καλλιτεχνικές τους δυνάμεις και χαρίζουν μουσικά διαμάντια – μελωδίες χιλιοτραγουδισμένες από μικρούς και μεγάλους..

Άριες σε Λεωφορεία και Πλατείες

                                           Πηγή  μοναδικών καλλιτεχνικών δράσεων   και πολιτισμού πάνω σ'ένα διώφορο κόκκινο λεωφορείο αναβλύζει εδώ και λίγες μέρες και για τον επόμενο μήνα ,από την 1η Σεπτεμβρίου 2011 έως τις 2 Οκτωβρίου 2011 ,

Όαση πολιτισμού στο Φεστιβάλ Ηλιούπολης

                                             Ο  Δήμος Ηλιούπολης , στα πλαίσια του Φεστιβάλ,   υπέρμαχος κάθε σημαντικής πολιτιστικής πρωτοβουλίας , φιλοξενεί το καλοκαίρι του 2011 εκλεκτές παραστάσεις αρχαίας, κλασικής και σύγχρονης δραματουργίας, ελληνικής και ξένης , από το Εθνικό Θέατρο, τα Δημοτικά Περιφερειακά Θέατρα και τους πιο δημοφιλείς θιάσους της Αθήνας .

Μια βουτιά στα καθαρά νερά της Αττικής

                                                 Όαση δροσιάς μέσα στην πολύβουη τσιμεντούπολη και αντίδοτο στις ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών αποτελούν για πολλούς Αθηναίους, οι παραλίες που γεμίζουν ασφυκτικά ιδιαίτερα τις Κυριακές και βρίσκονται μόλις λίγα χιλιόμετρα έξω από το κέντρο της πρωτεύουσας.

Ναμπούκο: Ο Μεγάλος Πρωταγωνιστής

                                            Μια ιστορία έρωτα και αιχμαλωσίας , η ύβρις και η αλαζονεία κατά των Θεών και η τιμωρία από τις άνωθεν δυνάμεις καθήλωσαν 4.500 θεατές στην επίσημη πρεμιέρα της όπερας Ναμπούκο στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού την Τρίτη 26 Ιουλίου.

Πιστεψέ το... η Μουσική Μπορεί!!!

                                           Οργασμός πολιτισμού και μουσικών ακουσμάτων αναμένεται κατά τη φετινή διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής 2011 , για 12η χρονιά, αφού το μεγαλύτερο πολιτιστικό πάρτι, που πραγματοποιείται ταυτόχρονα σε εκατοντάδες πόλης της Ευρώπης,

Εκατομμύρια τουρίστες στην Ελλάδα

Σε φόντο γαλάζιο με όμορφες ακρογαλιές και γραφικά λιμανάκια, λουσμένα στο φώς του ήλιου τα ελληνικά νησιά στο Ιόνιο ή το Αιγαίο Πέλαγος είναι μια όαση δροσιάς για κάθε Έλληνα που κατακλύζει τις απάνεμες παραλίες τους κάθε χρόνο καθώς και πόλος έλξης και αδιαφιλονίκητος προορισμός για τουρίστες απ'όλο τον κόσμο,

Πνεύμα… Αγανακτισμένων

                                                   Σκηνές και πανό με συνθήματα στην καρδιά της μεγαλούπολης δίπλα στο σταθμό του metro ακριβώς απέναντι από την Βουλή και λίγα μέτρα από την Ερμού ή καλύτερα δυο βήματα από τον Εθνικό Κήπο και το Ζάππειο ...

Αποστολή του Βήματος στην καρδιά του κέλτικου Τίγρη

                                       Από τον Yeats και τους Vikings στα πλοκάμια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και από την πρότερη αλλοτινή πανίσχυρη οικονομική δύναμη στο έλεος του Τρισέ και των εταίρων.

"Η Αυστραλία αντάλλασε κοχύλια και η Κίνα ελεφαντόδοτο"

                                                    Σε ρόλο θεματοφύλακα του ελληνικού πολιτισμού η Τράπεζα της Ελλάδος κερδίζει τις εντυπώσεις μιας και ο άρτια μουσειακός της χώρος περιλαμβάνει συλλογές έργων τέχνης ανάμεσα στα οποία  2.500 πίνακες, πολλά από τα οποία είναι έργα καλλιτεχνών-υπαλλήλων της τράπεζας.

Μουσείο του Λούβρου : Πολιτισμός και Μεγαλείο

                                                               Ταξιδεύοντας στο Μουσείο του Λούβρου, στην καρδιά του Παρισιού. Το Μουσείο του Λούβρου βρίσκεται στις όχθες του Σηκουάνα, στην συμβολή των οδών Rivoli και General Lemonnier.